Ortopædi Skomageren

DET KAN VI:

Hvad vi kan som ortopædisk skomager

Vi er specialister indenfor:

  • Ortopædisk håndsyet fodtøj
  • Indlæg
  • Specialfodtøj
  • Forhøjelser
  • Reparationer

Vi giver kunderne glade fødder, da vi hjælpe dem med et vigtigt hjælpemiddel. Hjælpemidlet kan give brugeren nye muligheder for at komme rundt og det er en af fornøjelserne ved jobbet, at give kunderne disse muligheder.

Der er frit leverandørvalg:

Du kan frit vælge, hvem du ønsker skal levere dit hjælpemiddel. Det betyder, at du selv bestemmer om du vil anskaffe dit hjælpemiddel gennem din respektive kommunes leverandøraftale eller om du vil anskaffe hjælpemidlet et andet sted, som for eksempel hos Ortopædi Skomageren.

På din bevilling vil der stå den respektives kommunes leverandør aftale, men du har frit valg, så du kan sagtens få lavet dine ortopædiske sko eller indlæg hos Ortopædi Skomageren.

Ansøgning til kommunen:

Mange af vores produkter fremstilles til den enkelte kunde og da det er et hjælpemiddel er der mulighed for at søge tilskud fra det offentlige.

Vi laver gerne ansøgningen til kommunen, når du har fået en henvisning fra egen læge eller en ordinationsseddel fra sygehuset.

Vi har parkeringspladser lige ved butikken.

Den Gyldne Hane Sjællands Odde, Ny ejer

Et godt samarbejde

I samarbejde med dig skaber vi en helt personlig oplevelse. Når det kommer til ortopædiske sko, er hvert par unikt og kan ikke masseproduceres. Den ortopædiske skomager spiller en afgørende rolle i design og fremstilling af fodtøj, der opfylder dine specifikke behov. Gennem tæt samarbejde med et team af specialister sikrer den ortopædiske skomager, at målinger og pasform er præcise og skræddersyet til dig. Vi værdsætter den personlige dialog med dig for at forstå dine ønsker og behov. På den måde kan vi sikre, at dine nye sko er skræddersyet til dig, hvilket giver dig maksimal bevægelighed og frihed.